Returnarea produselor

Prezervativele pe care le comercializăm sunt achiziționate din Uniunea Europeană, de la distribuitori autorizați. Sunt 100% originale și au certificat de calitate ISO 4074:2002.

Returnarea produselor – fără invocarea unui motiv

În cazul în care sunteți nemulțumit de produsele achiziționate le puteți returna în termen de 14 zile. Conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr.34/2014, consumatorul poate returna produsele achiziționate la distanță în 14 zile, fără invocarea unui motiv.

Returnarea produselor se va face printr-un curier rapid agreat de ambele părți. Cheltuielile privind transportul sunt suportate de comerciant doar în cazul în care produsul este defect, neconform, diferit față de cele din fotografii sau descrieri.

Dacă returnați comanda cu minimum 85% din produse neutilizate (sigilate), veți primi contravaloarea totală a comenzii. În caz contrar, veți primi despăgubire doar pentru produsele returnate.

Comenzile achitate prin card bancar vor fi rambursate pe același card care a fost folosit inițial. Procesul de ramburs poate dura între 1 și 30 de zile conform regulilor interne ale băncii emitente a cardului.

Schimbarea produsului cu un alt produs

Daca nu sunteți mulțumiți de produsul ales puteți trimite produsul inițial și vă alegeți un alt produs de aceeași sumă. Dacă alegeți un produs ce are valoarea mai mare decât suma inițiala, puteți plăti contravaloarea folosind una din metodele de plată existente.

Pentru orice detaliu privind procedura de returnare a produselor comandate de pe www.prezervativeonline.ro; ne puteți contacta folosing rubrica de contact (click aici).