Prezervativeonline.ro este un magazin online, denumit in continuare “www.prezervativeonline.ro”, deținut și administrat de societatea S.C MC Store Solution S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 36041516, inregistrată la Registrul Comertului cu nr. J22/1141/2016, cu capital social in valoare de 400 lei si cu sediul în str. Cetatuia nr. 12, bl.764, sc.B, et.1, ap.6, loc. Iasi, Jud. Iasi, contact: tel: 0732 855 755, e-mail: contact@prezervativeonline.ro , Cont bancar: RO66INGB0000999905901106 ING Bank.

Navigarea pe site-ul www.prezervativeonline.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, întelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

Prezervativeonline.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site; precum și pagina Termeni și condiții de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. Pentru evitarea oricărei neîntelegere este recomandat să verificați pagina de fiecare data când accesați site-ul si vreți sa faceți operațiuni.

În caz de divergență sau neintelegeri întrePrezervativeonline.ro și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri/produse de către S.C. MC Store Solution S.R.L., prin intermediul magazinului online www.prezervativeonline.ro către Cumpărător.

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul www.prezervativeonline.ro.

Cumpărător – persoană fizică, persoană juridical sau orice alta entitate ce emite o comandă.

Vânzător – societatea S.C. MC Store Solution S.R.L., având sediul social în Str. Cetatuia nr.12, bl.764, sc.B, et.1, ap.6, Jud. Iași, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J22/1141/2016, CUI 36041516:, e-mail: contact@prezervativeonline.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite bunuri și să facă plata acestora.

Bunuri – orice produs sau serviciu menționat în Comandă care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de accord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile, iar Cumpărătorul este de accord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor produse.

Descriere – toate specificațiile Bunurilor așa cum sunt precizate in Comandă.

Site – domeniul www.prezervativeonline.ro și subdomeniile acestuia.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului in Site (comenzi, facturi).

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Continutul site-ului Prezervativeonline.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea S.C. MC Store Solution S.R.L.. Folosirea fără acordul S.C. MC Store Solution S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare.

Utilizarea pe www.prezervativeonline.ro a oricărui nume de marcă inregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Prezervativeonline.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea continutului site-ului.

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate in secțiunea de înregistrare ca utilizator si sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet.
În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul da a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabil

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, S.C. MC Store Solution S.R.L. are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Cumpărătorul își dă acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. MC Store Solution S.R.L. atat afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Scopul colectării datelor este

Informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor, informarea Cumpărătorilor privind evoluția și starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor și Serviciilor oferite, activitații comerciale, de promovare a Bunurilor și Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piața, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor în formularul de creare de cont și /sau de Comandă, Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat că datele sale personale să fie incluse in baza de date a S.C. MC Store Solution S.R.L.. Își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către S.C. MC Store Solution S.R.L., afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și /sau derularea de către S.C. MC Store Solution S.R.L. , afiliații si colaboratorii acestora de activitați, dar fără a se limita la activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmarire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Confirmare

Prin citirea prezentelor Termene si Condiții ați luat la cunostința faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita stergerea totală sau parțiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. MC Store Solution S.R.L., Strada Sf. Cetatuia nr.12, bl.764, sc.B, et.1, ap.6, Județul Iași, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– să interveniți asupra datelor transmise;
– să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive intemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
– să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul inregistrarii adresei dumneavoastra de email in baza noastra de date si de a primi periodic cupoane de reducere, campanii publicitare, noi oferte sau informatii utile.

De asemenea, S.C. MC Store Solution S.R.L., poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora; prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare. Dacă va fi necesat, informațiile vor fi date către: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune.

Intregul continut al site-ului www.prezervativeonline.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. MC Store Solution S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. MC Store Solution S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

S.C. MC Store Solution S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la prezervativeonline.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator; ca nu contine erori; omisiuni; defectiuni; intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.prezervativeonline.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C. MC Store Solution S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

S.C. MC Store Solution S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul prezervativeonline.ro, acestea fiind puse la dispozitia S.C. MC Store Solution S.R.L. de catre furnizori.

Informatiile incluse pe www.prezervativeonline.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere.

S.C. MC Store Solution S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.prezervativeonline.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Pentru crearea unui cont pe site-ul prezervativeonline.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Prezervativeonline.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform.

S.C. MC Store Solution S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin Prezervativeonline.ro, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele achiziționate de pe magazinul virtual www.prezervativeonline.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, S.C. MC Store Solution S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta S.C. MC Store Solution S.R.L. in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

S.C. MC Store Solution S.R.L. nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete, de asemenea nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre www.prezervativeonline.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii/oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa. Va fi considerată o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.prezervativeonline.ro îsi rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create; și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

Orice tentativa de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.prezervativeonline.ro , alterarea conținutului site-ului, incercarea de afectare a performanțelor serverelor care găzduiesc site-ul, deturnarea conținutului livrărilor către terți etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

Prin efectuarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.prezervativeonline.ro, Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator; fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la Vanzator, iar Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata de catre Cumparator; și confirmată de către Vânzător, în cantitatea specificată de către Cumpărător în cadrul Comenzii.

S.C. MC Store Solution S.R.L. are obligatia să livreze toate produsele in ambalajele originale ale producatorului; să livreze produsele comandate de catre client in cantitățile, la prețul și în timpul prevăzut în confirmarea comenzii; sa informeze cumparatorul in situatia in care unul sau mai multe produse din comanda nu se pot livra, sa nu onoreze o comanda in cazul in care cumparatorul denunta contractual de baza inainte de livrarea produselor.

Cumparătorul are obligatia in momentul comenzii sa ia la cunostina, sa fie de acord si sa semneze Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului de vanzari online www.prezervativeonline.ro. Cumparatorul are obligatia sa plateasca valoarea comenzii (valoarea produselor si costul de livrare) la primirea produselor.

Proprietatea asupra produselor comercializate de www.prezervativeonline.ro va fi transferata cumparatorului in momentul in care acesta va efectua plata în locul indicat în adresa de livrare furnizata.În cazul livrării prin Poșta Română sau Fan Courier, cumpărătorul nu este autorizat de către S.C. MC Store Solution S.R.L. sa deschidă coletul înainte de semnarea de primire și achitării contravalorii comenzii. Dacă după transferal de proprietate cumpărătorul constată diferențe între conținutul pachetului și comanda efectuată (factura); acesta va notifica în scris Vânzatorul în termen de maxim 3 zile de la primirea coletului.

Produsele livrate de S.C. MC Store Solution S.R.L. sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, după desigilare, nu mai pot fi returnate. Având in vedere ca prin natura lor sunt sterile și se pot folosi doar la momentul desigilării.
Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fără penalitați și fără invocarea vreunui motiv. (Cumpărătorul este obligat sa nu desigileze produsele și să plătească valoarea returnării produselor).

S.C. MC Store Solution S.R.L. va rambursa suma plătită de cumpărător pentru livrarea produselor in termen de maxim 30 de zile de la data denunțării contractului de către cumparator.

Comenzile achitate prin card bancar și anulate ulterior vor fi rambursate pe același card care a fost folosit inițial. Procesul de ramburs poate dura între 1 și 30 de zile conform regulilor interne ale băncii emitente a cardului.

S.C. MC Store Solution S.R.L. nu îsi asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagubă apărută prin folosirea in orice fel a produselor cumparate. S.C. MC Store Solution S.R.L. nu garantează si nici nu va putea fi considerată responsabilă in cazul in care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

Produsele livrate de S.C. MC Store Solution S.R.L. sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, S.C. MC Store Solution S.R.L. nu va putea fi făcuta responsabilă in cazul oricăror neconcordanțe sau probleme in ceea ce privesc produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Nici una din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale dacă o astfel de neexecutare la termen; și/sau in mod corespunzător total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, in afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Toate Bunurile comercializate de către www.prezervativeonline.ro , beneficiază de condiții de garanție conform legislației in vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător in parte.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă. Acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Folosirea magazinului virtual www.prezervativeonline.ro implică citirea, înțelegerea și acceptarea paginii cu Termeni și Condiții. Pentru utilizarea intr-o formă corectă a site-ului nostru, vă rugăm sa citiți cu atenție pagina – Termeni și Condiții.

Actualizat in Decembrie 2018 S.C. MC Store Solution S.R.L. – Prezervativeonline.ro.

[mailmunch-form id=”474205″]