Top 4 întrebări despre prezervative – cu răspunsuri

No comments yet

Când vine vorba despre prezervative, noi avem toate răspunsurile.
În continuare, vom răspunde la cele mai importante întrebări despre prezervative pe care le auzim zi de zi. Citește mai jos ca să obții informațiile de care ai nevoie!

4. Care producător de prezervative este cel mai bun?

De-alungul celor 10 ani de activitate am testat și comercializat diferite brand-uri(firme producătoare) de prezervative. Am avut astfel ocazia să găsim produse foarte bune, dar și produse care nu au fost pe placul clienților noștri.
Într-un top publicat recent de către condomdepot.com (link direct – http://www.condomdepot.com/reviews/best-condoms.cfm), producătorul american Okamoto a primit cele mai multe aprecieri. Nu ai auzit niciodată de ei? Asta e pentru că ei au alocat un buget foarte mare către producție, și nu publicitate.
Din păcate în magazinul nostru nu puteți găsi nici unul din produsele Okamoto, prețul lor fiind foarte mare la distribuitorul autorizat din Europa.

3. Care prezervativ este cel mai confortabil?

Pentru a te simți bine folosind un prezervativ trebuie să ai în vedere câteva lucruri. Este perfect normal să nu ți se potrivească orice sortiment, de aceea ar trebui să fii atent la descrierea lor atunci când le cumperi.
Cel mai important aspect în alegerea prezervativului potrivit pentru tine este măsurarea penisului în erecție. Un prezervativ care se așează rău(prea strâmt sau prea larg) îți va da o senzație de disconfort atât ție, cât și partenerului tău. De asemenea, e posibil ca acesta să nu ofere nici protecția dorită.

2. Care prezervative au dimensiunea cea mai mică/mare?

Dintre prezervativele pe care le comercializăm, Durex Fetherlite Ultima au circumferința cea mai mică (52mm), lungimea fiind de 190mm. La polul opus se află prezervativele Pasante King Size care au circumferința de 60mm și lungimea de 200mm.
Dacă e să ne raportăm doar la lungimea lor, există prezervative mai mari chiar și de 200mm, cum ar fi Durex Ultra Thin sau Durex Pleasuremax – 205mm.

1. De ce se rupe prezervativul?

Ți s-a întâmplat vreodată să se rupă prezervativul în timpul actului sexual?
Da? Atunci e posibil să fi fost din cauza unei erori de utilizare.
Prezervativele sunt testate amănunțit atunci când sunt produse, însă, uneori, ele pot fi rupte sau tăiate prin câteva simple moduri greșite de folosință:

  • prezervativul are un diametru prea mic și este întins peste limita lui;
  • prezervativul și-a pierdut lubrifierea datorită utilizării îndelungate fără a adăuga lubrifiant suplimentar;
  • a fost folosit un alt lubrifiant, însă acesta e pe bază de ulei iar cel cu care vine prezervativul e pe bază de apă;
  • prezervativul a fost desfăcut cu dinții, foarfecul sau cuțitul și s-a creat astfel o mică tăietură;
  • prezervativul este expirat sau a fost depozitat la temperaturi necorespunzătoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *