Modalități de livrare

Produsele magazinului PrezervativeOnline.Ro se livrează pe întreg teritoriul României.
Folosim ca metodă de transport firma de curierat DPD.

Termene de livrare

În funcție de modalitatea de transport aleasă și de adresa de destinație, timpul de livrare va fi:

        Curier rapid: între 1-2 zile lucrătoare.

Pentru serviciile de curierat rapid, livrarea se va face direct la domiciliul clientului, de luni până vineri, intre orele 9:00-17:00 și sâmbătă până la 12:00.

Termenul de livrare poate varia în funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa.

În cazul în care produsul respectiv devine temporar indisponibil, vă vom informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice/e-mail a comenzii. În această situație operatorul vă va comunica noul termen de livrare. Aveți opțiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.

Expediere în aceeași zi

Comenzile efectuate de luni până vineri până la ora 14:00 vor fi expediate în aceeași zi. Comenzile efectuate după această oră vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.

Taxe de transport

Tarifele percepute pentru livrarea comenzii dumneavoastră sunt:

  1. Livrare curier rapid    – cu plata produselor în avans: 12 LEI;– cu plata produselor tip ramburs: 15 LEI;

Pentru comenzile cu expediere prin curier rapid colaborăm cu DPD Curier. Costul transportului este fix indiferent de valoarea comenzii și se livreaza în orice localitate din România. În funcție de preferința clientului, putem expedia și prin Urgent Cargus sau Fan Courier. Dacă doriți colaborarea cu o altă companie de curierat decât cea standard (DPD Curier), scrieți acest lucru în rubrica ‘notițe’ în momentul plasării comenzii. Tariful pentru un alt curier este diferit, îl vom confirma cu dvs. înainte de expedierea coletului.

Modalități de plată

        1. Transfer Bancar– ING Bank
Pentru a elimina comisioanele recomandăm transferul bancar direct în contul ING Bank al societății, și nu depunere la o sucursală.
        2. Plată ramburs (la predarea coletului).
        3. Plata cu un card bancar (Magazinul online PrezervativeOnline.ro folosește pentru tranzacțiile online platforma securizată – PlatiOnline.ro.)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzacția cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele Mc Store Solution.

Coletele vor fi ambalate DISCRET, NU APARE niciun fel de indiciu asupra conținutului!